• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online cursus | Zen pakket

90% KORTING €399,- €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
We leven in een drukke wereld waarin er soms niet genoeg tijd is om helemaal tot rust te komen. Het beoefenen van yoga biedt balans en mediteren is goed voor lichaam, geest en ziel. Dit pakket van online trainingen is een must have voor iedereen die meer Zen wil zijn. Deze cursus, bestaande uit 8 trainingen, bestel je nu voor maar €39,-.
De cursus wordt aangeboden door Interplein

Zen pakket
We leven in een drukke wereld waarin er soms niet genoeg tijd is om helemaal tot rust te komen. Het beoefenen van yoga biedt balans en mediteren is goed voor lichaam, geest en ziel. Je denkpatronen beïnvloeden de kwaliteit van je leven. Door deze waar nodig aan te passen, creëer je automatisch meer rust in je leven. Het goede nieuws is dat je er niet lang voor nodig hebt om er profijt van te hebben. Dit pakket van online trainingen is een must have voor iedereen die meer Zen wil zijn.

Studieprogramma
Binnen dit pakket vallen 8 verschillende trainingen. Elke training is los te volgen en bevat verschillende leermiddelen, zoals e-books en video’s. Onderstaand het overzicht van de verschillende cursussen:

- Mindfulness
- Hoe krijg ik een hoger EQ?
- Yoga
- Mediteren
- Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
- Hoe krijg ik de macht over mijn eigen leven?
- Hoe krijg ik een weerbare geest?
- Hoe krijg ik meer vrijheid?

Voordelen
✓ Rust in je hoofd en lichaam
✓ Een gezonde balans voor lichaam, geest en ziel
✓ Cursus is in het Nederlands
✓ 100% online cursus, dus studietijd zelf in te delen

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor het Zen pakket!*
*Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

;
90% KORTING
€399,
00
€39,
00