• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €35,-
Een actueel verhaal Bekende namen uit de musicalwereld In de iconische Koepelgevangenis van Breda
ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum.
De prijs is incl. servicekosten en excl. orderkosten van €1,85 per bestelling. eTickets met gratis verzending of €3,60 verzendkosten. Getoonde prijs is op basis van datum en tijd, rang en beschikbaarheid.

Een geheel nieuw theaterspektakel

ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. De innovatieve productie, met projecties en drones, neemt je mee in een toekomstbeeld dat dichter bij is dan je denkt. Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum.

Een actueel verhaal

In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet. De tekens van de zodiac sturen de jonge Boogschutter naar beneden om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen. Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn. Er volgt een actueel verhaal vol intriges, maar ook humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

Bekende namen uit de musicalwereld

William Spaaij is regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script. René van Kooten schittert in zijn rol als secretaris-generaal en Dominique de Bont (Musical Award aanstormend talent 2020) als zijn opstandige dochter Evi. Samir Hassan vertolkt de rol van Bo, de jonge Boogschutter, en verder zijn onder meer Hilke Bierman, Dennis Willekens, Robin van den Heuvel en Marcel Visscher te zien.

Verzeker je nu al van tickets

Begin april start de opbouw van dit enorme pop-up theater, om er helemaal klaar voor te zijn op het moment dat de deuren open mogen voor publiek. Er is straks in ieder geval meer dan voldoende ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel. De verkoop staat nu open voor de maanden juni en juli, mensen met een kaartje voor mei worden via de mail op de hoogte gehouden. Er is een coulant ticketbeleid mocht verplaatsing noodzakelijk zijn.;
Vanaf
€35,
00